D'N BAKKER

Café – Zaal
(Fiets) café – terras

In 2009 werd dit ons café. We hebben het in enkele maanden aangepast aan onze modernere smaak. Ons café is een fijne plek in Hoogeloon om samen te komen. Wij proberen bij ons in D’n Bakker een plek te maken waar jong en oud een fijne dag kunnen doorbrengen. Dagelijks kunt u genieten van sfeervolle muziek. En alle voetbalwedstrijden van de eredivsie worden op de televisie getoond.

Tijdens de zonnige dagen kunt u genieten van een heerlijk fris drankje op ons ruime terras, terwijl de kinderen zich vermaken in onze nieuw aangelegde Loonse kaboutertuin. Van april t/m september is ons (fiets)café dagelijks geopend (uitgezonderd dinsdag) vanaf 10 uur in de ochtend. In de wintertijden zijn wij doordeweeks (uitgezonderd dinsdag) ’s avonds en in het weekend vanaf 12.00 uur geopend. Mochten wij gesloten zijn en wil u graag bij ons terecht? Neem dan gerust contact met ons op en wij kijken wat we voor u kunnen doen.

Wij nodigen u graag uit om koffie of thee met een D’n Bakkers appeltaart uit eigen keuken te komen proeven. Natuurlijk staan er ook andere drankjes en lekkernijen op onze kaart. U kunt ons vinden op de Hoofdstraat 10 in Hoogeloon of op de fiets vanuit Hapert/Duizel route 34 of vanuit centrum Hoogeloon op route 39.